asverstrooiing in de wateren regio Rotterdam

l | tel. 0181 - 400 272 | mobiel. 06- 53912847

De ceremonie van het uitstrooien op het water

 

Wat betreft de ceremonie van het uitstrooien van de as op het water kunnen we elke invulling geven die u wenst.

Eigen gekozen muziek, een hapje of een drankje, een video vertoning tijdens de plechtigheid, het voor dragen van een gedicht of uw laatste woorden aan uw dierbare.
Misschien kiest u ervoor om met elkaar te toosten op het leven en de as verstrooiing in stilte uit te voeren, wellicht wilt u dit zelf doen of het liever aan ons over te laten.

Kort om alles is mogelijk, in alle rust hebben we gemiddeld 1,5 uur de tijd voor de tocht over de wateren rond Rotterdam en het verstrooien op een dierbare plek.

 

Als uitgangspunt voor de as verstrooiing stellen wij het volgende voor:

U verzamelt met de genodigde op de afgesproken plaats en word daar door ons opgehaald, hiervandaan wordt u ontvangen bij ons aan boord van het schip ”de Maas”.


Hier maken we persoonlijk kennis met elkaar en spreken nog even de plaats en het moment van de verstrooiing door, ook hoe en door wij de verstrooiing voltrokken zal worden.


Met een kopje koffie, thee of glaasje fris varen we uit naar de plaats van de verstrooiing, eenmaal hieraan gekomen zullen we een rustig plekje zoeken en de haven autoriteiten op de hoogte brengen dat we een as verstrooiing zullen voltrekken, Havenautoriteiten informeert overige scheepvaart.


We zullen de as verstrooien, gevolgd door een bloemen groet en eventuele wensen (muziek, toespraak, gedicht), aansluitend zullen we de scheepshoorn drie maal blazen en rond de bloemen varen indien mogelijk, als afscheid wordt de scheepshoorn nog éénmaal geblazen en vervolgen wij onze tocht langs de skyline van Rotterdam.


Hierna ontvangt u indien gewenst het identificatiesteentje wat bij de crematie is ingevoerd.


Nu is er gelegenheid voor een drankje (bier, wijn, etc.)en of een hapje om met elkaar te genieten van een mooie herinnering.


Tijdens de tocht is er voldoende gelegenheid om te fotograferen om de herinnering vast te leggen.


Aan boord is toilet en gelegenheid u op te frissen in de badkamer.


Er is een mobiel speakersysteem aanwezig zodat u eventueel vanaf uw mediaspeler via bluetooth muziek kunt afspelen, ook is er gelegenheid om een cd af te spelen.


Als extra service bieden wij u kosteloos aan om de as bij het crematorium voor u op te halen.


Als laatste willen wij de mogelijkheid behouden om bij extreem slecht weer een andere datum aan te bieden omdat wij kiezen voor uw en onze veiligheid en voor op gesteld een mooie herinnering.

 

Voorzijde Schip as verstrooiing
Achterkant Schip Asverstrooiing
As Verstrooien De Hef
Asverstrooien Hotel New York H.A.L.
Asverstrooien Rotterdam Haven
Asverstrooiing De Hef
Asverstrooiing Pont Maassluis
Asverstrooiing Rozen Op Tafel
Kleine Asbus
Waterweg Asverstrooien

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. lees meer